REHAU

REHAU

REHAU SISTEMI ULAZNIH VRATA

Dugovečno, sigurno i termoizolaciono
Ekonomična, jednostavna za čišćenje i praktično bez održavanja - sve to govori u prilog ulaznih vrata od PVC-a. Osim toga i po pitanju termoizolacije su vodeća. Mi imamo adekvatna vrata za vaše kupce.


GENEO SISTEM ULAZNIH VRATA

Premijum sistem, sistemske dubine 86 mm | Ud-vrednosti i do 0,51
Naši GENEO profili ulaznih vrata svoju visoku stabilnost, i bez čeličnog ojačanja, postižu zahvaljujući Hightech-materijalu RAU-FIPRO. Zbog čega su još bolji po pitanju termoizolacije jer se ne koristi ojačanje koje može da dovede do nastanka toplotnih mostova.U kombinaciji sa termomodulima i ispunom za ulazna vrata do 53 mm debljine naša GENEO ulazna vrata postižu Ud-vrednosti i do 0,51 W/m²K.


Prednosti
Najbolja termoizolacija i odličan dizajn
Najbolja stabilnost zbog našeg Hightech-materijala RAU-FIPRO

Argumenti koji će ubediti investitora
Individualna zvučna i protivprovalna zaštita
Savršena optika zbog opciono skrivenih šarki
Pragovi bez barijera
Jednostavna nega, izuzetna glatkoća i elegantna HDF-površina
Ekološki, mogućnost recikliranja
Dizajn
GENEO lazna vrata dostupna su u našem spektru boja KALEIDO COLOR. Ali i u pogledu individualnih oblika i varijanti dizajna moguće je ostvarenje svih želja. 


SYNEGO SISTEM ULAZNIH VRATA

Profil sistemske dubine 80 mm
Konstruisan za okove do klase otpornosti RC 3 SYNEGO nudi izuzetnu protivprovalnu zaštitu. Dobra termoizolacija, visoka zvučna zaštita, dugovečnost i široka paleta boja ubediće investitore sa najvišim zahtevima.Pogledajte našu ponudu ukrasnih panela