ALU klizni sistemi

ALU klizni sistemi

Aluminijumski klizni sistemi . predstavljaju idealno rešenje za povezanost Vaše dnevne sobe i terase a pritom ne zauzimaju prostor za otvaranje. Ukupan otvor je podeljen najmanje na dva dela, od kojih je jedan fiksni, dok drugi na kojem je krilo možete kompletno otklizati na fiksni deo. Takodje postoji mogućnost oba klizna krila.


Prednosti sistema u odnosu na klasične sisteme se okretnim krilima ogledaju se u povećanoj veličini krila a samim tim i većim staklenim površina koje otvaraju vaš unutrašnji prostor i daju mu savremen izgled.

 


Podizno klizni Alu sistem Elvial E6700


Podizno-klizni prozori predstavljaju odlično rešenje za uštedu prostora i dobro dihtovanje. Mehanizam funkcioniše tako što prilikom otvaranja krilo se prvo podigne a zatim može da klizi u stranu. Postoje jednošinski, dvošinski i trošinski sistemi. Ovaj mehanizam omogućava upotrebu diht gume i time obezbeđuje odlično dihtovanje za razliku od klasičnog kliznog sistema.

ELVIAL 3000


ELVIAL 3000 â€“ je klizni sistem bez termoprekida, predviđen za zastakljivanje terasa, zimskih bašti i za unutrašnja vrata. Primena ovog sistema je višestruka kod otvora gde nema zahteva za odgovarajućim dihtovanjem i termo izolacijom. Klizna vrata imaju krilo sa ugrađenim rolerima koji klize po donjoj šini.

Sva krila se nezavisno pomeraju u oba smera, a osnovna prednost i odlika kliznog sistema ELVIAL 3000 ogleda se u mogućnosti poluotvorenog prostora, estetike i pristupačna cena.