ALU ulazna vrata

ALU ulazna vrata

Ukoliko želite da ukrasite svoj dom ili neki drugi objekat na jedinstven način, a da se pritom ne odreknete funkcionalnosti, aluminijum je rešenje za vas. Ovo posebno važi i za ljude koji žele da renoviraju određeni objekat te nova vrata moraju prilagoditi obliku starih vrata. Alu stolariju možete videti na mnogim komercijalnim zgradama takođe, a ne samo na kućama, zbog toga što aluminijumska stolarija predstavlja mnogo elegantnije rešenje.

Budući da moderna arhitektura zahteva različite geometrijske oblike u izgradnji, ALU stolarija se pokazala kao idealno rešenje, jer se prilagođava svim površinama,pa zadovoljava kriterijume i potrebe svih klijenata.Aluminijumska vrata povećavaju vrednost i sigurnost prostora u kome živimo. Mogu biti sa i bez termo prekida. Za dodatnu izolaciju preporučujemo izbor alumiijumskog profila sa termičkim prekidom tj. termo mostom, pre svega kada se radi o ugradnji ulaznih vrata za kuću. Ova vrata mogu biti sa panelom (ispunom) od aluminijuma ili PVC-a.

ALU paneli su sastavljeni od aluminijumskog lima vrhunskog kvaliteta i tvrdo presovanog stirodura, koji sa svojim izolacionim svojstvima zamenjuje stiropor debljine 5 cm.

Vrata možete ukrasiti različitim vrstama stakla, ukrasnim lajsnama i ukrasnim panelima , a radi dodatne zaštite Vašeg doma možete izabrati sigurnosnu bravu ili bravu sa dodatnim zaključavanjem.

Naša ALU vrata izrađena su od aluminijumskog profila renomiranog Grčkog proizvođača ELVIAL   a obezbedjena su bravama poznatog proizvođača STUBLINA i austrijskog proizvođača MACO.