INOUTIC

INOUTIC

INOUTIC danas predstavlja ime jednog od vodećih svetskih proizvodača PVC profila za proizvodnju građevinske stolarije.

ARCADE – KLASIKA I KVALITET!

Ovaj sistem petokomornih profila ima jednostavan stil i elegantan oblik, sa dubinom profila od 71 mm nudi visok nivo funkcionalnosti prozora, veoma dobru stabilnost i toplotnu izolaciju do 0,77 W/m2K koji se postiže različitom kombinacijom stakla u termopanu. Ovaj profil omogućava građevinarima i arhitektama sa ograničenim budžetom da imaju koristi od visoko kvalitetnog rešenja za savremenu zgradu. Mogućnost visoke toplotne izolacije dodatno štedi energiju i novac. Linije profla ARCADE predstavljaju tehnički dobro rešenje klasičnog dizajna i izuzetno je popularan zbog svog optimalnog odnosa između troškova i koristi. Svojim elegantnim izgledom oni ispunjavaju želje i najzahtevnijih esteta. Sistem ARACDE je dostupan u 2 različita dizajna to sa takozvanim ravnim krilom kao i sa krilom sa polu-ofset okruglom (oblom) verzijom. Ovaj sistem ima dostupna tehnička rešenja za ulazna vrata, različite uglove spajanja, čvrste veze za ukrućenja kod velikih površina itd.
PRESTIGE – SAVRŠENI BALANS!

Usklađeni dizajn u kombinaciji sa visokim nivoom finkcionalnosti, kao što su odlična zvučna izolacija i veoma dobra toplotna izolacija u potpunosti zadovoljavaju najnovije zahteve regulative za očuvanje energije. Dubinom profila od 76 mm i mogućnošću postizanja toplotne izolacije od 0,69 W/m2k, omogućava različite kombinacije termopana do debljine od 46 mm. Ovaj 6-okomorni profil opremljen je sa dve spoljne gume I jednom srednjom čime je poboljšano dihtovanje. U odnosu na drvene prozore sa jednostrukim stakljenjem sa ovim profilom možemo postići do 40% uštede u toplotnoj energiji I značajno poboljšati zvučnu izolovanost I to do 44db. Ovaj profil je dostupan u širokom spektru boja. Za ovaj profil se takođe mogu dobaviti I aluminijumske obloge koje se postavljaju sa spoljašnje strane profila I mogu biti plastificirane u bilo koju boju po RAL-u. Ovaj sistem ima dostupna tehnička rešenja za ulazna vrata, različite uglove spajanja, čvrste veze za ukrućenja kod velikih površina itd.
EFORTE– Investicija za budućnost

Sistemi prozora Eforte popeli su se na vrh liste sa odličnim karakteristikama i pametnim dizajnom. Mi ih nazivamo profilima budućnosti, jer objedinjuju vrhunski kvalitet i najefikasniju toplotnu izolaciju u jednom proizvodu, što ubedi i najzahtevnije kupce.

Sistem Eforte je jedini sistem koji je već dobio IFT sertifikat za pasivnu konstrukciju bez dodatne izolacije. Bez dodatnih izolacionih elemenata postiže optimalnu Uf vrednost od 0,95 V / m²K, ili manju od 0,8 V / m²K sa osnovnim troslojnim zastakljenjem.

5 ključnih prednosti Eforte profila
pasivni građevinski certifikat
odlična fleksibilnost,
visina elemenata do 2,6 m
najbolja izolacija
Pored izvanredne toplotne izolacije, sistem Eforte nudi praktično neusporedivu fleksibilnost i prilagođava se svim vašim potrebama. Zahvaljujući patentiranoj tehnologiji spajanja elemenata Inoutic, elementi od poda do plafona mogu biti visoki do 2,6 m, a zastakljivanje do 56 mm pruža dovoljno prostora za posebnu sigurnost i zvučno izolirane prozore.