INOUTIC

INOUTIC

INOUTIC ulazna vrata - elegancija i sigurnost za vaš dom

PVC ulazna vrata napravljena su na način koji garantuje sigurnost Vašeg doma. Energetski efikasna vrata su odlučujući faktor kada se radi o tome da se energetski gubici svedu na minimum.

Visoka kvaliteta INOUTIC PVC vrata vidljiva je kroz vrhunsku toplinsku izolaciju i izuzetno visoku čvrstoću. Ulazna vrata su dizajnirana za 100.000 ciklusa otvaranja i zatvaranja i time su testirana na 20 godišnji vek trajanja. Stabilnost već vrlo stabilne konstrukcije može se dodatno povećati patentiranim metalnim kutnim spojevima. Ulazna vrata se mogu opremiti i bravama s više točaka prihvata i specijalnim okovima, tako da se može postići vrlo visoka zaštita od provale, u skladu s DIN-ENV 1627.
Nudimo Vam široku paletu različitih modela i boja ulaznih vrata.

Pored klasičnih modela ulaznih vrata, dostupni su Vam i moderni dizajni s različitim dodacima – ornamentna stakla, križevi u staklu, različite kvake, i ručke. Sva naša vrata imaju ALU prag, 5 tačkovno zaključavanje, cilindar s 3 ključa, 3 panta. Ojačana su s 2.5mm čeličnim profilom, i imaju dodatna ojačanja na uglovima koja Vam garantiraju dodatnu sigurnost.


Sustav boja Inoutic 
Individualne boje odgovaraju svakom ukusu
Vrata u boji naglašavaju dizajn i značajno oblikuju izgled fasade. Inoutic nudi gotovo neograničene mogućnosti dizajna s velikim izborom dekora. Novogradnja kao i objekti za renoviranje, mogu se dizajnirati individualno što doprinosi novom sjaju Vaše fasade.
 Naše boje su grupirane u arhitektonske stilove, omogućujući Vam da jednostavno odaberete boju koja odgovara Vašim osobnim željama.Pogledajte našu ponudu ukrasnih panela