INOUTIC

INOUTIC

Klizni prozori – elegantan način spajanja vanjskog i unutarnjeg prostora


Za posebno velika balkonska vrata prikladni su sustavi podizno-kliznih stena jer se lako i jednostavno otvaraju. Podizno-klizne stene nisu opremljene funkcijom otvaranja na kip – prozorski se elementi otvaraju preko vodilica upuštenih u pod te tako omogućavaju prelaz bez prepreka. Pomični krilni elementi mogu se vodoravno pomicati uz minimalan napor.

Osim što poseduju visok stupanj nepropusnosti za vetar i olujnu kišu, Inoutic podizno-klizne stene također postavljaju merila na tržištu u pogledu toplinske izolacije zahvaljujući Uf-vrednosti od 1,3 W/m2K te osiguravaju visoku stabilnost pomoću kontinuiranog čeličnog ojačanja u okviru i krilu.

Inoutic podizno-klizne stene pristaju uz sve Inoutic prozorske sustave. 

Tehničke specifikacije
Izvrsna vrednost izolacije okvira Uf = 1,3 W/m2K
5-komorna tehnologija
Visok stupanj nepropusnosti za vetar i olujnu kiÅ¡u 
Visoka stabilnost zahvaljujući kontinuiranom čeličnom ojačanju u okviru i krilu
Lako rukovanje, minimalan napor, opcijska varijanta s motorom i daljinskim upravljanjem
Mogućnost prihvata zvučno izoliranih stakala debljine do 52 mm (razred zaštite od buke SSK 4) kod dubine krila od samo 76 mm

Zajamčen komfor i udoban pristup!

Inoutic podizno-klizne stene nude maksimalnu razinu udobnosti, sigurnosti i zaštite od vremenskih utjecaja. Bez velikog se napora mogu otvoriti čak i veliki elementi. Naša tehnologija podizno-kliznih stena može se također opcijski opremiti motorom i daljinskim upravljanjem.

Podizno-klizne stene mogu se koristiti i kod renoviranja starih objekata i kod novogradnje. Dostupni su posebno razvijeni, izuzetno niski pragovi s malom ukupnom visinom pomoću kojih se mogu realizirati i rešenja bez prepreka.

Moderan izgled podizno-kliznih stena za još bolji pogled
Izuzetno uski okvir s vidnom širinom od tek 45 mm propustit će još više svetlosti u vaš stambeni prostor i tako omogućiti moderno stanovanje u svetlom prostoru. Možete birati između 40 različitih boja i dekora kao što su folije s dekorom drva, izgled metala ili moderne sive nijanse. Vrata izgledaju odlično i kada su otvorena jer profili vrata poduzeća Inoutic nisu dostupni samo u beloj, već i u odgovarajućoj smeđoj odnosno antracit boji.